Ideeën voor je verlanglijstje | deel 1

Ik hou echt van de warme avonden met oversized truien, chocolademelk drinken waarbij mijn bril beslaat waar ik altijd om moet lachen en van woordzoekers doen bij de kachel. En bij zo’n seizoen hoort ook het traditionele (kinder)feest: sinterklaas en/of kerst. Ik heb jaren gehad waarbij ik producten zag in de andere maanden en dacht: “Dat moet ik onthouden.” Onthield ik het? Nee, absoluut niet. En ik weet, gelukkig, dat ik niet de enige ben. Daarom ter inspiratie: ideeën voor je verlanglijstje deel 1. Met als thema: in je slaapkamer.

Een dekbed overtrek
Lekker cozy onder de dekens kruipen wanneer het buiten druilige weer vertoont. In je bed liggen doe je, hopelijk, dagelijks en daarom is dit een perfect cadeau zodat je zeker weet dat je het gaat gebruiken. Het is wel handig dat je zelf een overtrek opzoekt, zodat de gever niet aankomt met een spuuglelijk ding die je dan weer juist niet gaat gebruiken.

Elektrische deken
Altijd als ik mensen leer kennen, dan vraag ik altijd: “Heb je ook een elektrische deken?” Mocht het antwoord dan nee zijn, dan stuur ik gelijk tien linkjes met mogelijke opties. Ik leef namelijk al jaren met een elektrische deken en ik kan echt niet meer zonder. Daarom wil ik het ook iedereen aanraden, vooral voor de koukleumen onder ons. Je hebt ze daarbij in verschillende vormen: een platform die je onder je overtrekhoes legt of een oprechte deken met de elektrische deken er in verwerkt. Voordeeltje: ze zijn redelijk goedkoop vanaf 20 euro en het is heerlijk voor de koude winterdagen. Nadeel: het is niet milieu bewust en de meeste gaan niet automatisch uit. Je moet dus echt wel oppassen dat je niet in slaapt valt met de deken nog aan.

de aroma diffuser van AliExpress

Aroma diffuser
Nog een heerlijk luxe product is de aroma diffuser. Dit product vul je met water en je druppelt er een paar druppels olie bij, vervolgens druk je hem aan en kan je genieten van stoom met jouw favoriete geur. Ook handig: je kan dit product zo duur mogelijk maken maar de meeste diffusers starten bij een prijs van 20 euro en ik raad je om ethischere oliën te gaan gebruiken. Wij hebben thuis onze aroma diffuser van Holland & Barret in de woonkamer staan en vaak zijn twee druppeltjes olie al genoeg. We zetten hem lang niet elke week aan maar gebruiken het product redelijk vaak, vooral als iemand snuivend opmerkt dat je toch wel heel erg kan ruiken dat we gekruide kip hebben gegeten. In mijn slaapkamer gebruik ik eentje van AliExpress en ben daar ook zeer tevreden over. De watertank is een stuk kleiner maar zoveel stoom vind ik ook niet nodig in mijn slaapkamer.

Laptop standaard
Een van de dingen die ik zeker al wel op het oog heb is een laptop standaard en dat is zeker waardevol met al dat thuiswerken en online studies volgen. Zelf heb ik al een laptop standaard, gekregen van mijn vader want die gebruikte het niet meer. Maar ik zit nu meer dan vaak in bed, nadenkend of ik maar gewoon mijn les uit bed ga volgen en dan is het echt wel fijner om niet je rug helemaal te verbuigen naar een onnatuurlijke staat. Afhankelijk van je budget kan je voor eentje gaan op wieltjes of eentje die je op je schoot zet. Momenteel ben ik eigenlijk een beetje verliefd op deze wieltjes variant.

White noise machine van Amazon

White noise machine
Nog een hebbeding voor mij is een white noise machine. Even een korte uitleg: deze machine geeft je ruis om makkelijker in slaap te vallen en heeft vaak ook nog andere geluiden zoals de zee, regen of vogeltjes. Ik merk dat ik heel erg veel hoor ’s nachts en dat breekt mijn slaapritme enorm. Daarom zet ik steeds vaker mijn ventilator aan maar dat is natuurlijk hartstikke slecht voor je en daar kan je ook verkouden van worden. Daarom hoop ik dat met een white noise machine de geluiden minder hoor en dat ik meer door kan slapen.

Bed spray
Een van mijn favoriete producten was de Rituals lijn genaamd Dao waar ik elke week wel een paar spraytjes van gebruikte van de bed en body spray. Helaas heeft Rituals de lijn uit hun assortiment gehaald en is mijn eigen spray nu ook tot zijn einde gekomen. Gelukkig heb ik genoeg andere bed en body sprays op het oog waaronder die van Lush namelijk de Twilight. Deze is net wat prijziger dan de Dao spray maar ik denk zeker het proberen waard.

En dat waren al mijn ideeën en producten die ik echt heel erg aanraad in de slaapkamer. Ik hoop dat je geïnspireerd bent geraakt en voeg gerust wat dingen toe in de reacties.

Liefs,
Marissa.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *