Lifestyle | Mijn spirituele buckitlist

Ik ben de laatste tijd enorm energiek als het gaat om spirituele dingen ontdekken en zocht daarom laatst naar meer bloggers die hier ook over schrijven en vond een oude blogpost van Esther Brakenhoff-van Velzen van yogaenkoffie uit 2018 over haar spirituele buckitlist en toen wist ik het direct: dit wil ik ook met de wereld delen. Of tenminste het opschrijven om het niet te vergeten voor mijzelf want zoveel mensen lezen dit nu ook weer niet.

Mijn handen laten lezen
En niet perse om mijn gehele toekomst uit te stippelen maar om hulp en inzicht te krijgen in hetgene waar ik moeite mee heb en hoe dit invloed heeft op mijn leven. Ik kom zoveel dingen tegen waarvan ik weet “dit ben ik!” en noem het whatever je wilt maar ik voel mij daar verbonden mee. En ik wil mij verdiepen in mijzelf en hoe mooi zou het zijn als anderen mij daarbij kunnen helpen.

Leren hoe ik tarot kan gebruiken
Ik heb momenteel een orakelset van Cosmicbox die ik 1x in de week leg om te kijken naar inzichten maar ik zou ook heel graag voor andere mensen, die hier voor open staan, een legging willen doen.

Contact maken met mijn opa en andere overleden zielen
Noem het onmogelijk of verzonnen maar ik leer steeds meer dat iemand contact met mij probeert te zoeken doormiddel van diepe dromen en engelengetallen. Ik wil daarin heel erg geloven dat dit mijn opa is die contact met mij wilt en sta hiervoor open, zelfs als het andere ziel is.

Een reis alleen maken
Ik zou zo graag willen verbinden met de aarde en met haar schoonheid. Een reis alleen zodat ik rustig mijn ding kan doen en ervaren. Niemand die mij stoort voor wat voor reden dan ook. Één van mijn inspiratie bronnen hiervoor is Jonna Jinton * en hoe zij zich verbonden kan voelen met Noorwegen, heb ik dat met Denemarken en ik vermoed ook Noorwegen en Zweden. En zou hier heel graag een reis door willen maken. En niet heel luxe, want dat zou je verwachten van iemand met sterrenbeeld Leeuw, maar juist heel ingetogen en intens. (*: ervaar hier alle liedjes die ze in haar video’s gebruikt.)

Connectie met dieren maken
Ik hou van dieren, niet alle maar wel veel. Je mag me een dierenvriend noemen maar ik sla ook net zo hard met een harde gil een spin dood dus ik weet het zo net nog niet. Maar ik zou mij graag willen connecten met kracht dieren zoals paarden en daarmee over het strand te galopperen en niet dat het paard het werk doet maar ik help en we twee zielen maar ook 1, met honden/wolven en leren van hun trouwe gedrag en hun roedel en met vogels en leren hoe vrij zij in het leven staan of nou ja vliegen in hun geval.

Mijn vorige levens bezoeken
Ik lees de laatste tijd veel over meditaties die men terug brengt of in ieder geval inzicht geeft over hun vorige levens. Ik weet nog niet hoe krachtig ik hier in sta in vergelijking met de andere activiteiten maar ik vind het zeker wel interessant.

Tot nu toe is dit dus mijn kleine maar intense buckitlist die ik graag dit leven zou willen uitvoeren of op z’n minst meer aandacht zou willen geven. Ik ben benieuwd naar de jouwe, voel je vrij om dat met mij/ons te delen.

Liefs,
Marissa.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *