Cadeautjes verlanglijst | deel 2

Shit, iemand uit je vrienden of familie kring is jarig en je hebt nog geen cadeau kunnen fixen. Simpelweg omdat degene alles heeft of juist niks wilt. Desondanks wil je niet met lege handen aankomen maar ook weer niet teveel geld uit geven. I got you want dit is soort van mijn tijdsverdrijf: cadeaus zoeken. In het eerste deel besprak ik mijn eigen verlanglijst voor kerst. Nou, dat is allang voorbij want het is immers juni. Times flies. In deze blogpost ga ik het hebben over wellness cadeaus onder de 10 euro. Omdat iedereen een momentje voor zichzelf is gegund.

Badschuimpjes a la 18+
Een cliché maar gelukkig zijn er genoeg producten om het wat spannender te maken. Zo zag ik op Radbag badschuimpjes in de geuren bier, prosecco, gin tonic en rosé wijn. (onder de €11) Leuk om te geven voor degene die net 18 is geworden en je het nog niet wilt om degene drank te geven of misschien juist in combinatie met een flesje wijn.

Geursteen set
We kennen waarschijnlijk allemaal het fenomeen geurstokjes maar ik kwam laatst een geursteen van Chi (€3,95) tegen waarbij je zelf etherische olie op druppelt en dat vond ik heel een duurzaam maar ook zeker origineel cadeau. Na wat onderzoek kwam ik ook nog bij deze giftset van homedeco waarin het geurtje, in dit geval lavendel, en de steen al samen zitten. (€8,99) Een keer wat anders dan een giftset met douchegel en scrub is het zeker.

Handdoek
Het lijkt wat saai: een setje handdoeken maar kan zeker handig zijn. Met een beetje creativiteit kan je er zelfs ook leuke vormpjes van maken (of kopen). Zeker als je meerdere producten bij elkaar samenvoegt kan die ene handdoek net even dat extraatje geven. Deze 2 haarhanddoekjes van de ikea voor €3,99 heb ik voor mij zelf al tijden op het oog en ik denk ook zeker een leuk cadeautje. Bij de Action zijn de handdoeken ook lekker zacht en goedkoop, win win.

Huisparfum, bodyspray of pillow mist
Handig aan dit cadeau is dat je het zelf zo duur kan maken als je wilt want de Hema verkoopt bodyspray voor €6 maar Holland and Barret een pillow spray voor €4,49. Dat is natuurlijk ook afhankelijk wat voor geur, milliliters en soort spray je kiest. Een pillow spray is niet voor op je lichaam en een body spray niet voor beddengoed. Mocht je niet kunnen kiezen dan adviseer ik een huisparfum aan.

Voetenbadje
Toen ik met mijn onderzoek bezig was van de geursteen zag ik een flesje met zout en gember genaamd “luxe voetenbadje”. (€6,95) Als je in een set denkt zou je in een teiltje/bakje het flesje kunnen doen met een leuk kaartje. Op de site waar het luxe voetenbadje wordt verkocht zag ik ook dat je een diy kit kan kopen waar men hun eigen bruismoment (€5,95) kunnen maken. Ook zeker leuk voor de do it yourselfers.

Snoep voor in bad
Neee, niet eetbaar. Dat even heel snel gezegd en dan natuurlijk de vraag “wat is het dan wel?” Badzout! Hoe lief is dit zakje met schepje voor €6,95 of koop badzout geheel goedkoop bij de action en koop daarbij een lief potje of flesje om dit fashionable in te doen.

Voor nu waren dit 6 goedkope maar hopelijk wel originele cadeau tips, vul ze gerust in de reacties aan want ben zeker benieuwd naar dé wellness cadeau tip van de dag.

Liefs,
Marissa.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *