Mopske Marissa

Hey hallo, hier ben ik dan: Mopske Marissa. Online kent bijna iedereen mij wel als Mopske maar offline is het gewoon Marissa. Of, mocht ik mezelf helemaal gaan voorstellen: Hey, ik ben Marissa Terpstra. De bijnaam Mopske heb ik ooit gekregen van mijn moeder toen ik nog kind was. Het voelde voor mij dan ook meer dan logisch om deze blogsite naar die bijnaam te vernoemen.

Momenteel ben ik 18 zomers jong en woon ik in (de provincie) Groningen. Ik volg in de stad de opleiding fotografie aan het Noorderpoort Kunst en Multimedia en werk met veel plezier en passie naar het moment toe dat ik mezelf officieel fotograaf mag noemen.

Op mijn blog zal je vooral veel lezen over de dingen die mij het meest interesseren: gadgets, testen, fotografie en eten. Ook neem ik je af en toe mee voor wat persoonlijkere zaken en ervaringen zoals mijn autisme. Door deze “titel” ervaar ik altijd vermoeidheid, jammer want daardoor lukt mijn grote passie fotografie niet zo soepel. Op die momenten kijk ik dan graag wat Netflix series en luister ik veel muziek. Het maakt me rustig, geeft me inspiratie of laat me gewoon simpelweg de dag doorkomen. Hoewel het erg depressief klinkt, ben ik dit (gelukkig) niet. Ik ben omringd door enorm grappig en geliefde mensen die mij accepteren zoals ik ben, volg een studie waar ik niet eens van heb durven dromen en haal mijn geluksmomentjes uit de kleine dingen.

Ik wens je veel plezier bij het lezen en hoop je gauw weer te zien.